WIL JIJ OOK SUCCESVOLLE

FRANCHISENEMERS?
Beste Franchisegever,

Ben jij een franchisegever op zoek naar een krachtige ondersteuning voor jouw franchisenemers op het gebied van marketing? Dan is ons Partner Programma precies wat je nodig hebt.

Met onze bewezen White Label marketing tool bieden wij jou de mogelijkheid om jouw franchisenemers te voorzien van een krachtig CRM-systeem met geïntegreerde e-mailmarketingfunctionaliteiten, volledig aangepast aan de huisstijl en branding van jouw franchiseconcept. Hiermee kunnen jouw franchisenemers vanaf dag één een sterke marketingaanpak realiseren, terwijl jij als franchisegever volledig inzicht hebt in hun prestaties.

Wij zijn jouw zakenpartner in dit proces en bieden uitgebreide trainingen aan voor zowel jou als franchisegever als voor jouw franchisenemers. Samen kunnen we jouw franchiseconcept naar een hoger niveau tillen en Nederland veroveren!

Benieuwd naar wat ons Partner Programma voor jouw franchiseconcept kan betekenen? Laten we een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek!

Je krijgt een volledige rondleiding na een telefonische kennismakingsgesprek

Wat kun je van ons verwachten?
01

Whitelabel marketing tool

Een krachtige marketingtool die zich bewezen heeft in de markt en volledig aanpasbaar is aan de huisstijl en branding van de franchisegever. Dit stelt franchisenemers in staat om vanaf het begin een consistente uitstraling naar buiten toe te hebben.

02

CRM met e-mailmarketingfunctionaliteiten

De tool biedt een geïntegreerd CRM-systeem waarmee franchisenemers hun klantgegevens kunnen beheren en e-mailmarketingcampagnes kunnen uitvoeren. Dit helpt hen om een sterke relatie op te bouwen met hun klanten en effectieve marketingstrategieën te implementeren.

03

Ondersteuning en training

Het programma omvat uitgebreide trainingen voor zowel franchisegevers als franchisenemers om optimaal gebruik te maken van de marketingtool. Daarnaast biedt het programma doorlopende ondersteuning voor vragen en advies over marketingzaken.

04

Prestatieoverzicht en controle

Franchisegevers hebben volledig inzicht in de prestaties van hun franchisenemers, inclusief groeisnelheid van de database, aantal uitstaande offertes en verzonden mailings. Ze kunnen de ondersteuning van That’s Mail aanpassen aan de behoeften van hun franchisenemers, waaronder extra trainingen, individuele coaching en marketinggesprekken. Dit stelt franchisegevers in staat om hun franchisenemers effectief te begeleiden en te ondersteunen op weg naar succes.

Wat kunnen jouw franchisenemers van ons verwachten?

Whitelabel Marketingapplicatie

Franchisenemers profiteren van een alles-in-één platform voor het beheren van hun zakelijke activiteiten, met functies zoals adresboekbeheer voor een duidelijk overzicht van klanten, taakbeheer om afspraken nooit meer te missen, gespreksnotities en een kleurrijke salesfunnelweergave voor het beheren van offertes en notities. Daarnaast biedt de geïntegreerde nieuwsbriefmodule de mogelijkheid om gemakkelijk nieuwsbrieven te maken, opmaken en versturen, met optionele contentgeneratie door ChatGPT en gedetailleerde statistieken om de prestaties te volgen en strategieën te optimaliseren.

Marketing Ondersteuning

Franchisenemers krijgen toegang tot een uitgebreid videoplatform met trainingsmodules die stap voor stap laten zien hoe de applicatie kan worden gebruikt. Bovendien kunnen franchisegevers ervoor kiezen om extra ondersteuning te bieden in de vorm van marketinggesprekken voor hun franchisenemers. Deze gesprekken kunnen helpen om specifieke marketinguitdagingen aan te pakken en strategieën te ontwikkelen voor groei en succes. Ons team bestaat uit ervaren (e-mail)marketeers die klaarstaan om de franchisenemers te ondersteunen bij hun marketingbehoeften.
Waarom kiezen franchisegevers voor ons?
Verbeteren marktpositie franchiseconcept
Inzichtelijk maken van de prestaties van franchisenemers
Uitgebreide training en coaching aan franchisenemers
Veiligheid privacy van data van franchisenemers (AVG)
Kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons Partner Programma en heb je nog vragen? Kevin staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kunnen jullie kijken of ons programma aansluit bij jouw behoeften en of je geschikt bent als partner van That’s Marketing!

Klik op de onderstaande knop om een afspraak in te plannen en ontdek hoe ons Partner Programma jou kan helpen je doelen te bereiken en je onderneming te laten groeien!