Ben jij klaar met de in jouw omzet? pieken en dalen
Wil jij een passief inkomen opbouwen met jouw eigen marketingtool?

Word dan partner van ons Partner Programma en profiteer van talloze voordelen!

Wat kun je van ons verwachten?
01

Whitelabel marketing product

Wij geloven dat jij het beste in jouw kracht staat, als jij persoonlijk naar buiten treedt als dé (marketing)specialist. ‘Piet-Mail’ of ‘Piet-CRM’ bijvoorbeeld. Jij krijgt van ons dan ook jouw eigen systeem met jouw huisstijl, kleuren en logo.

Lees hieronder meer over wat jij jouw klanten te bieden hebt als Partner.

02

Passief inkomen

Elke maand hard werken om te komen tot jouw inkomen? Geen geld verdienen tijdens ziekte en vakantie? Daar worden wij niet blij van!

Omdat je abonnementen gaat verkopen (als jij daarvoor kiest), betalen jouw klanten elke maand om gebruik te mogen maken van jouw systeem.

03

Exclusieve Training en Ondersteuning

Ons Partner Programma biedt uitgebreide trainingen en ondersteuning om jou te helpen slagen. Leer effectieve verkoopstrategieën, ontwikkel je vaardigheden en ontvang persoonlijke begeleiding van experts.

04

Community en Netwerk

Sluit je aan bij onze levendige community van partners en deel ervaringen, tips en inzichten. Ontmoet gelijkgestemde ondernemers, bouw waardevolle relaties op en leer van elkaars successen en uitdagingen.

Pas betalen als jij voldoende verdient!

Natuurlijk vind je het spannend en wil je niet direct vanaf dag één elke maand betalen. Je moet het eerst verdienen, voordat je het uit kan geven… Logisch!

Je hoeft dan ook pas de vaste vergoeding te betalen, als jij daadwerkelijk geld verdient, wel met een maximum natuurlijk. Dat houdt in dat jij in deze opstartperiode de tijd krijgt om break even te draaien!

Bekend van:

Waarom kiezen Partners voor ons?
Opbouwen (extra) passief inkomen
Extra dienst en product aanbieden aan klanten
Uitgebreide training en coaching
Inspirerende community van partners
Marketingmateriaal en promotietools
Wat vindt partner Hendrine van het Partner Programma?

Hendrine is al jaren Partner van That’s Marketing voor de regio Zeeland.

We hebben haar gevraagd wat zij zo fijn vindt aan het Partner Programma. Zij leg het jou uit in 2 minuten.

20+
aantal partners
1000+
blije klanten
12+
aantal jaren ervaring
1250000+
aantal mailtjes verstuurd
Kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons Partner Programma en heb je nog vragen? Kevin staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Samen kunnen jullie kijken of ons programma aansluit bij jouw behoeften en of je geschikt bent als partner van That’s Marketing!

Klik op de onderstaande knop om een afspraak in te plannen en ontdek hoe ons Partner Programma jou kan helpen je doelen te bereiken en je onderneming te laten groeien!