Betaalbaar en effectief,
dat is onze filosofie
Bekijk onze diensten
Onze diensten

That's Mail!

Met e-mailmarketing haal je het maximale uit digitale nieuwsbrieven. We hebben een eigen systeem laten ontwikkelen, waarmee jij veel meer kan dan alleen een nieuwsbrief versturen. Want dat is bij That’s Mail! nog maar het begin…
Lees meer

That's CRM!

That’s CRM! zorgt ervoor dat jij eenvoudig jouw processen effectiever en efficiënter in kunt richten. Manage onder andere alle taken, deals, adresboeken, notities en marketingactiviteiten op één plek. Hulp nodig? Dan staat ons supportteam voor jou klaar.
Lees meer

Partner Programma

That’s Marketing! heeft een supergaaf marketingproduct! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten. Wij willen dan ook Nederland hiermee veroveren en zijn op zoek naar ondernemers!
Lees meer

Partner Programma voor Franchise

Ben jij een franchisegever op zoek naar een krachtige ondersteuning voor jouw franchisenemers op het gebied van marketing? Dan is ons Partner Programma precies wat je nodig hebt. Benieuwd naar wat ons Partner Programma voor jouw franchiseconcept kan betekenen?
Lees meer
400+
Blije klanten
1250000+
Mailtjes verstuurd
10+
Aantal jaren ervaring
7+
Partner in aantal provincies
Wat zeggen klanten over ons?

Veel verschillende bedrijven maken al gebruik van onze applicaties, groot en klein en binnen verschillende branches.

Wij hebben een voorkeur voor ondernemers en kleine bedrijven. Bij deze bedrijven blinken we uit omdat ons nieuwsbrievensysteem veel toegevoegde waarde kan leveren, aangezien onze klanten met gemak zowel nieuwsbrieven als geautomatiseerde campagnes kunnen klaarzetten.