Niemand hoeft het wiel opnieuw uit te vinden

Schuyffel 5 januari 2020 0 Comments

Als startend ondernemer komt er veel op je bord te liggen. Je moet klanten werven, een eigen administratie opzetten, overeenkomsten waterdicht krijgen en tekenen en misschien spring je in het diepe en ga je direct presentaties geven om naamsbekendheid te genereren. Vaak moet je dit allemaal nog alleen doen ook, zeker als zzp’er. Je wil het natuurlijk in één keer goed doen, maar het is een tijdrovende (en als je een adviseur nodig hebt een kostbare) klus om alles uit te (laten) zoeken. De AVG-wet leren kennen, verwerkingsovereenkomsten juridisch goed dichttimmeren en uitvinden welke verkooptechniek het beste bij jou past.

Dit zijn allemaal zaken waarmee gevorderde ondernemers zich niet meer bezig hoeven te houden. Juist daarom zijn zij dé aangewezen personen om hulp aan te vragen. Want zij hebben veel fouten al voor je gemaakt en weten als geen ander hoe je jouw bedrijf het beste kan presenteren (en ook hoe niet).

Want stel je voor: je bent social mediaspecialist. Hartstikke gaaf om voor jezelf te starten en je eerste klussen binnen te halen. Je beheert verschillende kanalen van jouw klanten en je stuurt je eerste facturen de deur uit. Supercool!

Maar heb je ook nagedacht over algemene voorwaarden? Of heb je die standaard van de KvK getrokken en jouw logo bovenaan geplaatst? Je hebt veel verantwoordelijkheid met het beheren van de verschillende social mediakanalen en de kans zit erin dat er iets mis dreigt te gaan en jij aansprakelijk wordt gesteld. Zijn jouw algemene voorwaarden dan wel waterdicht genoeg? Een jurist of advocaat kan over het algemeen een flinke kostenpost zijn. Een kostenpost die je liever in je zak houdt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus zorg dat het niet zover hoeft te komen.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE KENNIS EN ERVARING

Wanneer je bijvoorbeeld voor het eerst een presentatie moet geven over e-mailmarketing met 10 potentiële klanten in de zaal. Superspannend en iets wat je echt niet wil verpesten! Maar waar begin je? Wat ga je vertellen? Hoe deel je de presentatie logisch in? Laat je de aanwezigen rustig luisteren of zet je ze aan het werk? Best moeilijk om de juiste keuzes te maken. Maar heb je er wel eens over nagedacht dat je niet alleen hoeft te kiezen?

Onze partners maken gebruik van verschillende hulpapps, presentaties en adviezen die wij al meerdere keren hebben uitgeprobeerd. Heb jij hier ook behoefte aan, dan hoef je alleen nog maar de juiste partner te vinden die jou hierin begeleidt, voor je klaar staat en je helpt waar nodig. Een partner waarvan je alle tools mag gebruiken, zónder zijn naam te noemen.

Door de juiste trainingen en adviezen van de juiste personen, kan jouw bedrijf groeien naar een hoger level. Een level waarin een steady inkomen een standaard begrip is, waarin jij correct volgens de wet handelt en waarin klanten jou niet meer zien als een irritante verkoper, maar als iemand die hen komt helpen.

Samen laten we jouw bedrijf tot een succes groeien, zonder dat je je drie slagen in de rondte moet werken om aan een degelijk inkomen te komen. Vraag vrijblijvend informatie op bij Kevin over hoe je partner wordt van That’s Marketing!

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!