Vliegende start bij That’s Mail!

Schuyffel 5 januari 2020 0 Comments

Hoeveel ervaring binnen de branche heb je daadwerkelijk nodig? Logischerwijs zou je denken dat je de nodige marketingervaring moet hebben of een echte sales tijger moet zijn, om als partner de formule van That’s Mail! succesvol te implementeren. Echter niets is minder waar.

Als partner van That’s Mail! krijg je bij aanvang een viertal uitgebreide trainingen. Tijdens het trainingstraject leer je bijvoorbeeld alles over marketing en sales. De trainingen worden onder andere verzorgd door geaccrediteerde trainers van Bentveld & Partners. Eigenaar Kevin Schuyffel is zelf door Dick Bentveld van Bentveld & Partners opgeleid. “Wij willen al onze partners tillen naar hetzelfde niveau. Voor deze trainingen moeten wij terdege investeren, maar hierdoor krijgen onze partners een soort van vliegende start”, aldus Kevin Schuyffel. Naar aanleiding van de positieve reacties op de trainingen en het concept geeft Kevin een kijkje in de keuken.

SALESTRAINING

“De salestraining was grandioos. Tijdens de training werden onder andere video-opnamen gemaakt. Naderhand bekeken we samen met onze trainer Dick Bentveld hoe het verkoopgesprek verlopen was, wat goed ging en wat eventuele verbeterpunten waren. Wij hadden hoge verwachtingen van het trainingstraject, maar Dick en Kevin verwachtten hierin ook een actieve houding van ons. Met simpelweg ja-knikken kwamen wij bij de trainer niet weg”, aldus één van de partners.

Na afloop van het trainingstraject worden de ondernemers niet direct losgelaten. De praktijk leert dat nieuwe ondernemers het prettig vinden om naderhand nog te kunnen sparren met het team van That’s Marketing!. Zo hebben zij een ‘Partner Launch Board’ waarop alle doelen per ondernemer beschreven staan. “Wil je als ondernemer binnen twee maanden break-even draaien, prima. Dan sturen wij daar op aan. Of wil je binnen twee weken de eerste klanten in portefeuille hebben? Ook dat is geen probleem, daar maken wij gezamenlijk een maatwerktraject voor”, aldus Kevin Schuyffel.

PARTNERS BIJ THAT’S MAIL!

“Kevin staat voor een open, transparante en eerlijke samenwerking. Heb je als partner een goed idee, dan is Kevin één en al oor. Mocht dit idee al eens uitgevoerd zijn dan neemt Kevin je volledig mee in de resultaten. Wij krijgen alle vrijheid om nieuwe ideeën uit te voeren, Kevin is net zo benieuwd naar de resultaten als wij zelf zijn. Het open en persoonlijke contact met hem maakt dit mogelijk”, aldus één van de partners.

“Waar nodig krijg je als partner van That’s Mail! extra ondersteuning. Ook als je er niet uit komt met een klant, is That’s Mail! altijd bereikbaar om mee te denken en eventueel gezamenlijk met een maatwerkpakket te komen. Het voordeel van een formule als That’s Mail is dat het mogelijk is om een combinatie te maken met je huidige onderneming of werkgever. Dat maakt het risico van het starten van je eigen onderneming een stuk kleiner. Tevens ben je bij That’s Mail! een partner met alle vrijheid die daar bij komt kijken”, aldus Kevin Schuyffel.

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!