Hebben ondernemers meerdere inkomensstromen nodig? Laten we eens kijken

Schuyffel 16 augustus 2022 0 Comments

Het hebben van meerdere inkomensstromen voor een ondernemer is van cruciaal belang in de volatiele economie van vandaag. Het biedt je een vangnet, wat betekent dat je geldbronnen hebt om op terug te vallen als er iets misgaat, zoals wanneer de verkoop terugloopt, je ziek wordt, je jouw investering verliest, of een andere ongelukkige gebeurtenis zich voordoet.

Wij raden ondernemers ten zeerste aan om verschillende manieren te overwegen om meerdere inkomstenstromen op te bouwen om de stabiliteit van hun startup te waarborgen voor het geval het misgaat. Op deze manier, zelfs als een onvoorziene gebeurtenis zich voordoet, zullen ze in orde zijn, en hun bedrijf zal soepel blijven draaien.

Manieren om verschillende inkomensstromen op te bouwen

Het is een prachtige strategie om een lijst te maken van potentiële klanten of werkgevers waar je denkt dat je werk zal passen en hen rechtstreeks te benaderen met je werk. Je kunt overwegen om verschillende platforms te gebruiken om je creaties te verkopen. Je zou bijvoorbeeld bereid moeten zijn om je werk volledig te verkopen en zowel exclusieve als niet-exclusieve licenties aan anderen te verlenen. Exclusieve licenties zouden betekenen dat zij de rechten op je werk bezitten en niet jij, en niet-exclusieve licenties zouden betekenen dat zij toestemming hebben om het te gebruiken maar dat jij nog steeds de eigenaar van het werk bent.

Je kunt veel plezier beleven aan het werken in opdracht of freelance werk, of je kunt je werk online publiceren op betaalde websites. Je kunt dit doen door gebruik te maken van een dropship provider of door je eigen winkel en producten op te zetten.

Hoewel er veel manieren zijn waarop je meerdere bronnen van inkomsten kunt opzetten, is het aan te raden dat je diegene kiest waar je het meeste verstand van hebt en die voor jou het meest effectief is. Daarnaast adviseren wij om met slechts één inkomstenbron te beginnen om te voorkomen dat je jezelf uitput. Omdat het stabiliseren van één inkomstenstroom in het begin veel moeite en tijd kan kosten, is het gunstiger voor u om u eerst op één inkomstenstroom te richten en als die eenmaal is opgezet, kun je proberen ook andere stromen op te zetten, als je daar behoefte aan hebt.

Op de lange termijn is het goed om ervoor te zorgen dat je niet alleen afhankelijk bent van één bron van inkomsten, dus houd dat in gedachten wanneer je jouw bedrijf opzet.

Wat zijn de voordelen?

Door meerdere inkomstenstromen te creëren, kan een individu meerdere inkomstenbronnen laten binnenstromen. Als gevolg daarvan ben je beter uitgerust om het verlies van een van jouw inkomstenbronnen op te vangen. Je hebt nu ook een back-up plan. Het mooie van het huidige digitale tijdperk is dat er veel passieve of actieve methoden zijn om consistent extra geld te creëren.

Hoe verdien jij geld?

Je kunt een online winkel of een e-commerce winkel openen om jouw producten te verkopen of je kunt ook freelancer worden en een aantal diensten aanbieden waar je bedreven in bent. Als je nog geen vaardigheden hebt, is er nog een manier. Maak kennis met het Partnerprogramma.

Het is een gepersonaliseerd mailing systeem dat gemaakt is om wat extra geld te verdienen terwijl je praktisch niets doet. Jij krijgt jouw eigen mailing systeem die je kan aanbieden aan jouw klanten. Je zou van deze kans gebruik moeten maken omdat het jou in staat stelt een continu passief inkomen te produceren zonder zelf enige diensten te verlenen. Elke partner krijgt een trainingsprogramma van iemand die de aanpak persoonlijk met succes heeft toegepast om de kans op verliezen te verkleinen.

Conclusie

Als je eerder niet zeker wist of je een nevenactiviteit moest beginnen, zou je vandaag genoeg overtuigd moeten zijn. De aanpak die we hebben voorgesteld is ideaal om mee te beginnen aangezien het weinig risico’s inhoudt, ondersteuning biedt van gekwalificeerde professionals, en een goede kans van slagen heeft.

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!