Wil je als marketing-ondernemer meer verdienen?

Schuyffel 24 maart 2023 0 Comments
Happy business people celebrating success at company

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je omzet te verhogen en nieuwe kansen te benutten. Een van de manieren om dit te doen, is door een Software as a Service (SAAS) product aan te bieden naast je bestaande business. Dit kan voor verschillende voordelen zorgen, zoals een extra inkomstenstroom en het verhogen van de klantwaarde.

Neem bijvoorbeeld een website bouwer. Zodra een website verkocht is, kan deze heel simpel een marketing-product aanbieden en dit direct integreren in de nieuwe website. Hierdoor kan de ondernemer niet alleen een eenmalige vergoeding voor de website ontvangen, maar ook nog een maandelijkse vergoeding voor het marketingproduct.

Maar waarom zou je als ondernemer ervoor moeten kiezen om een SAAS-product aan te bieden naast je bestaande business? Hier zijn enkele redenen:

  1. Extra inkomstenstroom: Het aanbieden van een SAAS-product kan zorgen voor een extra inkomstenstroom naast de bestaande business. Hierdoor kun je als ondernemer je omzet verhogen en een stabieler inkomen creëren.
  2. Verhogen van de klantwaarde: Door een SAAS-product aan te bieden naast je bestaande business, kun je de klantwaarde verhogen. Klanten zullen niet alleen de website bij je afnemen, maar ook het SAAS-product. Hierdoor wordt je als ondernemer een totaaloplossing voor de klant.
  3. Upselling mogelijkheden: Een SAAS-product kan ook gebruikt worden als upselling mogelijkheid. Zodra een klant bijvoorbeeld interesse heeft in een website, kan de ondernemer ook het SAAS-product aanbieden. Dit kan voor meer omzet per klant zorgen.
  4. Groeipotentieel: Het aanbieden van een SAAS-product kan voor groeipotentieel zorgen. Als het product eenmaal ontwikkeld en succesvol is, kan het makkelijk worden opgeschaald en kan het voor meer inkomsten zorgen.
  5. Concurrentievoordeel: Het aanbieden van een SAAS-product kan voor een concurrentievoordeel zorgen. Hierdoor kun je als ondernemer je onderscheiden van andere website bouwers en een bredere doelgroep aanspreken.

Als ondernemer is het dus zeker de moeite waard om te overwegen om een SAAS-product aan te bieden naast je bestaande business. Door het bieden van een totaaloplossing en het creëren van extra inkomsten kun je als ondernemer groeien en je klanten beter bedienen.

Het is dus zeker de moeite waard om je te verdiepen in dit Partnerprogramma en te ontdekken of het iets voor jou is. Wil je hier een keertje over sparren? Dan is Kevin de uitgewezen persoon om een Zoom-afspraak mee in te plannen!

 

Bekend van:

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!