Extra verdienmodel voor freelance marketeers

Schuyffel 31 maart 2023 0 Comments

Als freelance marketeer ben je waarschijnlijk continu op zoek naar manieren om extra inkomsten te genereren en tegelijkertijd je eigen merk te promoten. Het Partner Programma kan hierbij een interessante optie zijn. In dit blogbericht leggen we uit waarom.

Met het Partner Programma kun je onder jouw eigen naam een extra inkomstenflow creëren naast de bestaande business. Dat is niet zomaar een inkomstenflow, maar een passieve inkomstenflow. Je kunt namelijk abonnementen bedenken voor het gebruik van jouw eigen nieuwsbrievensysteem of CRM, zonder dat je daar zelf actief mee bezig hoeft te zijn.

Hoe werkt het Partner Programma precies? Je kunt jouw eigen white label applicatie klaarmaken en krijgt een training over hoe het systeem werkt. Zo leer je onder andere hoe je een klantaccount aanmaakt en hoe je met een paar kliks nieuwsbrieven in de huisstijl van jouw klanten maakt. Ook krijg je een salestraining, waarin je leert hoe je verkoopgesprekken voert en welke verkooptechnieken je kunt hanteren.

Maar waarom zou je als freelance marketeer kiezen voor het Partner Programma? Hieronder noemen we enkele voordelen:

  1. Passief inkomen: zoals eerder benoemd kun je abonnementen bedenken en verkopen aan jouw klanten voor het gebruik van jouw whitelabel applicatie en zo een passieve inkomstenflow creëren. Dit betekent dat je geld verdient zonder er actief mee bezig te zijn. Dit is ideaal voor als je even niet wilt werken of als je op vakantie bent.
  2. Onder eigen naam: je kunt de applicatie onder jouw eigen naam promoten en zo jouw eigen merk versterken. Dit kan helpen om meer klanten aan te trekken en je expertise te laten zien.
  3. Extra service voor klanten: door het aanbieden van een nieuwsbrievensysteem onder jouw eigen naam, bied je extra service aan jouw klanten. Dit kan ervoor zorgen dat klanten langer bij je blijven en meer tevreden zijn over jouw dienstverlening.
  4. Geen technische kennis vereist: met het Partner Programma hoef je geen technische kennis te hebben van het nieuwsbrievensysteem. Je krijgt namelijk een training en support bij de hand, zodat je altijd kunt terugvallen op experts als je vragen hebt.

Al met al biedt het Partner Programma dus verschillende voordelen voor freelance marketeers die op zoek zijn naar een extra inkomstenflow en tegelijkertijd hun eigen merk willen versterken. Benieuwd geworden? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekend van:

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!