That’s Mail! lanceert Partnerprogramma

Schuyffel 26 april 2018 0 Comments

Het onlangs gestarte partnerprogramma That’s Mail! is gelanceerd en naar eigen zeggen een groot succes. “Meerdere ondernemers maken gebruik van ons nieuwsbrievensysteem inclusief businessmodel en we ontvangen hele positieve feedback”, aldus de franchisegever Kevin Schuyffel van That’s Mail!.

WET AVG

Ook speelt That’s Mail! in op de nieuwste wetgeving. Zo is AVG een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Dit is dan ook één van de USP’s die onze partners kunnen gebruiken. “Er zijn zelfs een aantal partners voornemens om dit bewezen succesvol concept te integreren in hun bestaande business óf als tweede bedrijf op de markt te zetten.”

Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan aan ons systeem en er ligt een verwerkingsovereenkomst klaar voor eindklanten, zodat onze partners zich alleen maar hoeven te focussen op zaken die geld opleveren. Wij merken dat met name het stabiele inkomstenmodel de doorslag geeft. En dat begrijpen we, want niets is fijner dan weten wat er aan inkomsten binnenkomt de komende maanden. Met de verkoop van e-mailabonnementen is deze stabiliteit makkelijk te creëren”, aldus Kevin Schuyffel.

SALESTRAINING

Pas gestarte partners krijgen een salestraining (één van de vier opstarttrainingen) door een ervaren verkooptrainer. “Partners worden aan de hand meegenomen en getraind om That’s Mail! op een effectieve manier te verkopen.”

MEER WETEN?

Bekijk hier het filmpje! Daarin legt Kevin kort uit wat het programma inhoudt. Vanzelfsprekend komt Kevin ook graag op de koffie om uit te leggen wat jij ermee kan en om jouw vragen te beantwoorden.

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!