Hoe werkt het Partner Programma?

Schuyffel 24 januari 2022 0 Comments

Hieronder volgt een overzicht van de stappen die je moet doorlopen om deel te nemen aan het Partner Programma en geld te verdienen:

1. Kijk of je geschikt bent als Partner

Om te beginnen plan je een gesprek in met Kevin, de eigenaar van That’s Marketing. Hij doet de screening van alle partners zélf om de kwaliteit van de partners te waarborgen. Na deze kennismaking ontvang je (als je geschikt bent als partner) een financieel voorstel en na akkoord gaan wij deze samenwerking samen succesvol maken.

2. White Label Applicatie

Wanneer je bent toegelaten als Partner, maken wij jouw white label applicatie in orde en krijg je toegang tot jouw systeem.

3. Training over systeem

Nadat je toegang hebt gekregen tot jouw White Label Applicatie, zal je worden getraind over hoe het systeem werkt en hoe je klantaccounts kunt aanmaken. Je leert ook hoe jouw klant met een paar klikken nieuwsbrieven kunt maken en hoe het klantensysteem werkt. Vrij belangrijk als je het wil gaan verkopen! 😉

4. Training over strategie

Om het meeste uit het Partner Programma te halen, is het belangrijk om een ​​goede strategie te hebben. Je leert bijvoorbeeld welk verdienmodel het beste bij jouw bedrijf past en welke prijzen je kunt hanteren. Die keuze is namelijk aan jou! Je past jouw servicelevel aan op hetgeen wat jij leuk vindt en leert om te gaan met klanten in verschillende netwerken.

5. Salestraining

Het Partner Programma biedt ook salestraining aan, zodat je weet hoe je effectief kunt verkopen. Je leert bijvoorbeeld welke verkooptechnieken het beste werken en hoe je kunt omgaan met bezwaren die je tegenkomt. Want die bezwaren kennen wij en wij weten als geen ander hoe jij hierop kan reageren.

6. Maak gebruik van onze teksten

Om jouw klanten te beschermen, is het belangrijk om algemene voorwaarden en een verwerkersovereenkomst te hebben. Deze documenten kunnen wij voor jou maken en jij kan deze gebruiken op jouw eigen website.

7. Betrek ons erbij

Wanneer je potentiële klanten hebt gevonden en hulp nodig hebt bij het binnenhalen van de klant, kan je ons altijd raadplegen. Wij helpen jou hierbij.

8. Maximaliseer jouw verdiensten

Als laatste kan je leren hoe je het meeste uit jouw klanten kunt halen. Dit kan bijvoorbeeld door hen te upgraden, up te sellen of contractverlengingen aan te bieden.

Al met al biedt het Partner Programma van onze nieuwsbrievensoftware veel mogelijkheden om geld te verdienen. Door de juiste strategie te kiezen, effectief te verkopen en gebruik te maken van onze trainingen en ondersteuning, kan je het maximale uit het Partner Programma halen.

Het is dus zeker de moeite waard om je te verdiepen in dit Partnerprogramma en te ontdekken of het iets voor jou is. Wil je hier een keertje over sparren? Dan is Kevin de uitgewezen persoon om een Zoom-afspraak mee in te plannen!

 

Bekend van:

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!