Nog een CRM!?

Schuyffel 27 januari 2022 0 Comments

Weer een nieuw CRM-systeem?! Wij horen het je denken, maar toch spreken wij dagelijks ondernemers die tegen problemen aanlopen met hun CRM-systeem. Wat wij vaak horen is dat bijvoorbeeld het systeem dat zij gebruiken veel te complex is, te duur is, te veel onnodige functionaliteiten bevat of te wensen overlaat op gebied van support.

Ook ik (Kevin) heb dit als (startende) ondernemer als zeer frustrerend ervaren. Ik begrijp deze frustraties, irritaties en problemen als geen ander en heb daarom de knoop doorgehakt om ons eigen CRM-systeem te bouwen.

Lees in deze blog verder hoe het idee is ontstaan en wat ons CRM-systeem voor jouw business kan betekenen… als het klaar is (verwachting: Maart 2022). 🙂

Startende ondernemer

Ik kan nog goed de dagen waarin ik startte als ondernemer voor mij halen. Met een berg aan motivatie, energie en enthousiasme ben ik aan de slag gegaan met de verkoop van het e-mailmarketingsysteem That’s Mail!. Door de vele verkoopgesprekken, netwerkgesprekken en nieuwe klanten verzamelde ik veel gegevens en kreeg mijn sales meer omvang.

Ik wilde meer structuur aanbrengen in mijn sales om beter het overzicht te kunnen bewaren van alle gesprekken die ik voerde en alle gegevens die ik verzameld had, wilde ik ergens overzichtelijk verwerken. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een systeem hiervoor en al snel zag ik door de bomen het bos niet meer. Dure CRM-systemen, CRM-systemen met een berg aan onnodige functionaliteiten voor mij als (startende) ondernemer en hele complexe CRM-systemen die ik niet binnen een aanzienlijke tijd onder de knie zou krijgen. Een hopeloos verhaal dus.

Om een tijdelijke oplossing te vinden voor mijn probleem ben ik gebruik gaan maken van allerlei verschillende systemen (Trello, Excel) en traditionele oplossingen (post-its, notitieboeken en een hoop ordners). Op deze manier kon ik de gegevens, notities en dergelijke zaken bijhouden. Probleem opgelost, toch?

Chaos

Al snel liep ik tegen een berg aan problemen aan. Alle systemen werkten niet met elkaar, deden net niet wat ik wilde dat het deed, waren alsnog te duur of zorgden ervoor dat alles juist omslachtig werd in plaats van overzichtelijker. Ik zag door de Post-its de Excelsheets niet meer. En toen kwam het idee om gewoon zélf een CRM-systeem te bouwen. Volledig vanuit de visie van een ondernemer en niet vanuit die van een programmeur. Een CRM-systeem ontwikkeld door een ondernemer, voor (startende) ondernemers.

 

 

That’s CRM! is een perfecte aanvulling op het huidige e-mailmarketingsysteem That’s Mail!. Ondernemers kunnen alle gegevens opslaan in het CRM-systeem om hun dossiervorming overzichtelijker en efficiënter in te richten.

Ook kunnen zij salesgesprekken concreet bijhouden in een helder overzicht, offertes structureren, notities maken, taken en reminders instellen en als kers op de taart, kun je met een paar drukken op de knop een nieuwsbrief opmaken en versturen naar (een deel van) jouw database.

Voor alle vragen, suggesties en problemen staat ons deskundige Nederlandse supportteam je graag zowel telefonisch als via WhatsApp en e-mail te woord. Zo hoef je geen supporttickets aan te maken voor vragen of problemen en krijg je een snel en persoonlijk advies. Wel zo makkelijk en prettig, toch?

Dit zijn allerlei zaken die ik zelf heel erg miste als starter en al helemaal niet kon vinden in één, betaalbaar systeem. Met That’s CRM! willen wij hen de kans bieden om deze chaos te vermijden en hetgeen te doen waarvoor zij ondernemer zijn geworden: ondernemen.

Wij zijn ervan overtuigd dat That’s CRM! een waardevolle toevoeging is binnen de business van iedere (startende) ondernemer die graag efficiënter wilt werken, meer overzicht wilt en meer wilt halen uit hun klantrelaties.

We streven ernaar om in Maart 2022 het CRM te kunnen lanceren. Wij starten binnenkort met een pilot. Zo weten we zeker dat we met de ontvangen tips en feedback, het product voldoet aan de wensen van de markt… de (startende) ondernemer.

Mocht je nu vragen of opmerkingen hebben of wil je meedoen in onze pilot, neem dan gerust contact met ons op.

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!