Partnerervaring: “dat was de beste keuze die ik ooit gemaakt heb”

Schuyffel 24 maart 2022 0 Comments

“Toen ik besloot om een eigen bedrijf te starten in de marketing en communicatie sector, wist ik dat ik niet alles zelf kon doen. Ik wilde samenwerken met een betrouwbare partner die mij kon helpen om mijn klanten de beste diensten te bieden. Ik kwam uit bij het Partner Programma van That’s Marketing en dat was de beste keuze die ik ooit gemaakt heb.

Het Partner Programma van That’s Marketing is perfect voor ondernemers die hun eigen bedrijf willen opstarten in de marketing en communicatie sector. De eerste stap was het klaarmaken van mijn eigen white label applicatie. Dit was snel en efficiënt geregeld en ik kon direct aan de slag.

Vervolgens kreeg ik training over hoe het systeem werkt en hoe ik een klantaccount kon aanmaken. Met een paar kliks kon ik 20 nieuwsbrieven maken in de huisstijl van mijn klanten. Het klantensysteem werkt ook zeer gebruiksvriendelijk, waardoor mijn klanten snel en gemakkelijk alles kon beheren.

De strategietraining was ook erg waardevol. Ik kreeg tips over welk verdienmodel ik het beste kon kiezen en welke prijzen ik het beste kon hanteren. Ook leerde ik hoe ik mijn servicelevel kon aanpassen aan mijn klanten en hun behoeften. Ik wist al snel wat voor klanten ik had en in welke netwerken zij zaten. Dit was erg waardevol bij het binnenhalen van nieuwe klanten.

De salestraining was het beste deel van het programma. Ik had al enige ervaring met verkoopgesprekken, maar dankzij de training van That’s Marketing wist ik precies hoe ik moest reageren op verschillende reacties en bezwaren. Ik maakte gebruik van de voorbeeldpresentaties en algemene voorwaarden die beschikbaar waren gesteld en ik kon snel en efficiënt mijn website en verwerkingsovereenkomst AVG-proof maken.

Tijdens het hele proces kon ik rekenen op de steun van That’s Marketing. Ik belde hen regelmatig op voor advies en tips en zij waren altijd bereid om mij te helpen. Dit gaf mij veel vertrouwen en ik wist dat ik mijn eigen bedrijf kon laten groeien met hun hulp.

Dankzij het Partner Programma van That’s Marketing kon ik snel en efficiënt mijn eigen bedrijf opstarten. Ik wist al snel mijn klantenbestand uit te breiden en hield het contact met hen warm om het maximale uit mijn klanten te halen. Nu ben ik een succesvolle Partner en geniet ik van mijn eigen bedrijf in de marketing en communicatie sector. Ik kan het Partner Programma van That’s Marketing van harte aanbevelen!”

Bekend van:

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!