Boost Jouw Training Business met Ons Whitelabel CRM Systeem!

Schuyffel 14 december 2023 0 Comments

Als verkooptrainer weet je als geen ander hoe essentieel het is om jouw trainees te voorzien van de juiste tools om hun verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Maar wat als je niet alleen training kon aanbieden, maar ook een krachtig CRM-systeem kon integreren om hun succes te vergroten en tegelijkertijd een passief inkomen voor jezelf te genereren? Dat is precies wat ons Partnerprogramma te bieden heeft!

Waarom een Whitelabel CRM?

Ons whitelabel CRM-systeem stelt je in staat om je eigen merk te versterken en je trainees een op maat gemaakte oplossing te bieden die naadloos aansluit op jouw trainingsprogramma. Stel je voor dat je niet alleen de technieken van succesvolle verkoop deelt, maar ook de tools levert waarmee jouw trainees die technieken kunnen implementeren en optimaliseren.

Passief Inkomen, Hoe Werkt Dat?

Een van de meest opwindende aspecten van ons Partnerprogramma is het potentieel voor een passief inkomen. Door deel te nemen aan het programma verkoop je niet alleen training, maar ook abonnementen op het CRM-systeem. Jouw trainees betalen elke maand om gebruik te maken van dit waardevolle systeem, wat betekent dat je een blijvende inkomstenstroom kunt creëren zonder voortdurend actief te hoeven verkopen.

Hoe Begin Je?

Het proces is eenvoudig. Plan een gesprek in met Kevin, de eigenaar van That’s Marketing, om te bespreken of het Partnerprogramma geschikt is voor jou. Na acceptatie word je getraind in het gebruik van de whitelabel applicatie en ontvang je strategische en salesgerichte trainingen om het maximale uit het programma te halen.

Waarom Dit Een Win-Win Is

Door ons whitelabel CRM-systeem aan te bieden als aanvulling op je training, versterk je niet alleen je eigen merk, maar bied je ook een totaaloplossing aan jouw trainees. Dit resulteert niet alleen in meer tevreden klanten, maar ook in een extra inkomstenstroom voor jou.

Wil je meer ontdekken over hoe ons Partnerprogramma jouw trainingbusiness kan transformeren en je een passief inkomen kan opleveren? Plan dan vandaag nog een Zoom-afspraak in met Kevin en ontdek de mogelijkheden!

Bekend van:

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!