Wil je meer verdienen als verkooptrainer?

Schuyffel 14 december 2023 0 Comments

Als gedreven verkooptrainer streef je ernaar je trainees niet alleen de beste verkoopvaardigheden aan te leren, maar ook de tools te bieden waarmee ze deze vaardigheden in de praktijk kunnen brengen. Wat als je niet alleen training zou kunnen aanbieden, maar ook een eigen CRM-systeem zou kunnen introduceren om hun succes te versterken en tegelijkertijd een extra inkomstenstroom voor jezelf te genereren? Dat is precies wat ons Partnerprogramma mogelijk maakt!

Waarom Zou een Verkooptrainer een CRM Nodig Hebben?

Een CRM-systeem is de ruggengraat van effectief klantenbeheer en verkoop. Voor verkooptrainees is het niet alleen een hulpmiddel om leads te volgen, maar het stelt hen ook in staat om gestructureerd te werken, taken bij te houden en de voortgang van de salesfunnel te beheren. Door dit in jouw trainingspakket op te nemen, geef je je trainees de sleutel tot geoptimaliseerde verkoopprocessen.

Het Partnerprogramma in een Notendop

Ons Partnerprogramma biedt verkooptrainers de mogelijkheid om een whitelabel CRM-systeem aan te bieden, aangepast aan hun eigen merk. Hierdoor kun je niet alleen training aanbieden, maar ook een complete oplossing die jouw trainees ondersteunt bij het implementeren van wat ze hebben geleerd.

Meer dan Alleen Training – Een Totaaloplossing

Door deel te nemen aan ons Partnerprogramma, word je niet alleen een aanbieder van verkooptraining, maar ook van een uitgebreide oplossing die training en tools combineert. Dit gaat verder dan traditionele verkooptraining en positioneert je als een all-in-one partner voor bedrijven die hun verkoopprestaties willen verbeteren.

Het Pad naar Passief Inkomen

Een van de meest opwindende aspecten is het potentieel voor passief inkomen. Door het aanbieden van abonnementen op het CRM-systeem aan je trainees, genereer je een continue inkomstenstroom, zelfs als er geen nieuwe trainingen worden gegeven. Dit opent de deur naar financiële stabiliteit en groei voor jou als verkooptrainer.

Hoe Begin Je?

Het avontuur begint met een gesprek met Kevin, de drijvende kracht achter That’s Marketing. Hij zal je begeleiden door het Partnerprogramma, van het opzetten van je whitelabel applicatie tot het ontwikkelen van een winnende strategie om het meeste uit het programma te halen.

Wil je jouw verkooptraining naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd een passief inkomen genereren? Plan vandaag nog een Zoom-afspraak in met Kevin en ontdek hoe ons Partnerprogramma jouw zakelijke horizon kan verbreden!

Bekend van:

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!