Transformeer Verkoopadvies naar Ondernemersucces met Ons CRM!

Schuyffel 14 december 2023 0 Comments

Beste verkooptrainers,

Jullie rol als verkooptrainers gaat verder dan het overbrengen van verkoopvaardigheden; het gaat om het begeleiden van ondernemers naar succes. Wat als je niet alleen advies zou kunnen geven, maar ook een essentiële tool zou kunnen bieden waarmee ze hun succes kunnen vergroten? Ontdek hoe ons Partnerprogramma jou de mogelijkheid biedt om dat te doen!

Een Exclusief Hulpmiddel voor Ondernemers

Ons whitelabel CRM-systeem is niet zomaar een tool; het is een exclusieve oplossing waarmee ondernemers hun verkoopprocessen kunnen stroomlijnen, klantrelaties kunnen beheren en hun bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Door dit systeem aan te bieden, vergroot je jouw waarde als verkooptrainer.

Versterk Jouw Rol Als Mentor

Met ons Partnerprogramma ben je niet alleen een verkooptrainer maar ook een mentor die praktische oplossingen biedt. Trainees zullen niet alleen de kunst van het verkopen leren, maar ze krijgen ook de tools in handen om deze kennis om te zetten in resultaten.

Bouw Jouw Merk Op Als Expert

Dankzij de whitelabel mogelijkheid kun je ons CRM-systeem aanpassen aan jouw merk. Je wordt niet alleen erkend voor jouw training, maar ook als een expert die een krachtige CRM-oplossing levert. Het versterkt jouw merk en opent nieuwe deuren voor zakelijke groei.

Creëer een Duurzame Inkomstenstroom

Het Partnerprogramma biedt niet alleen inkomsten uit trainingen, maar ook een duurzame inkomstenstroom. Door het CRM-systeem als een doorlopend abonnement aan te bieden, blijf je profiteren, zelfs tussen de trainingssessies door. Het is een kans om financiële stabiliteit te creëren en jouw impact te vergroten.

Eenvoudige Stappen Om Te Beginnen

  1. Overleg met Kevin: Boek een gesprek met Kevin, de oprichter van That’s Marketing. Hij zal je door het Partnerprogramma leiden en jouw specifieke behoeften bespreken.
  2. Whitelabel Applicatie: Als partner krijg je toegang tot jouw eigen whitelabel CRM-applicatie, volledig aangepast aan jouw merk.
  3. Uitgebreide Training en Ondersteuning: Leer niet alleen het systeem kennen, maar ontvang ook training over effectieve verkoopstrategieën en gebruik van het CRM.
  4. Optimaliseer Jouw Inkomsten: Bied een totaalpakket aan jouw klanten en maximaliseer jouw inkomstenpotentieel.

Het is tijd om niet alleen verkoopvaardigheden over te dragen, maar ook tastbare groei mogelijk te maken voor ondernemers. Plan nu een Zoom-afspraak met Kevin en ontdek hoe het Partnerprogramma jouw rol als verkooptrainer kan transformeren.

Bekend van:

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!