Vergroot Jouw Impact: Laat Jouw Trainees Schitteren Met Ons CRM-systeem!

Schuyffel 14 december 2023 0 Comments

Beste verkooptrainers,

Jij, als ervaren verkooptrainer, begrijpt als geen ander dat succesvolle verkoop niet stopt bij het trainingslokaal. Om langdurige resultaten te behalen, hebben jouw trainees praktische tools nodig om hun nieuwe vaardigheden toe te passen. Dat is waar ons Partnerprogramma in beeld komt en waarom het een kans is die je niet mag missen!

Complete Verkoopondersteuning

Een verkooptraining is slechts de eerste stap. Jouw trainees hebben een tool nodig om hun nieuwe kennis in de praktijk te brengen, leads te beheren en effectief te communiceren met klanten. Met ons whitelabel CRM-systeem voeg je waarde toe aan jouw training door een complete oplossing aan te bieden.

Jouw Eigen Merk, Jouw Succesverhaal

Dankzij ons whitelabel systeem kun je jouw merk toevoegen aan de applicatie. Dit betekent niet alleen dat je training aanbiedt, maar ook jouw eigen gebrande CRM-oplossing. Je wordt de go-to expert voor bedrijven die niet alleen training willen, maar ook de tools om hun verkoop te optimaliseren.

Creëer Een Passieve Inkomstenstroom

Naast de directe inkomsten uit jouw trainingen opent het Partnerprogramma de deur naar aanhoudende passieve inkomsten. Door het CRM-systeem als abonnement aan te bieden, genereer je inkomsten, zelfs wanneer je niet actief aan het trainen bent. Het is een kans om jouw financiële stabiliteit te vergroten en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

Praktische Stappen Om Te Beginnen

  1. Gesprek met Kevin: Plan een gesprek in met Kevin, de grondlegger van That’s Marketing. Hij zal je begeleiden door het Partnerprogramma en jouw specifieke behoeften bespreken.
  2. Whitelabel Applicatie: Als partner krijg je toegang tot jouw eigen whitelabel CRM-applicatie, aangepast aan jouw merkidentiteit.
  3. Training en Ondersteuning: Leer de ins en outs van het systeem en ontvang training over effectieve verkoopstrategieën.
  4. Verdien Meer Met Jouw Klanten: Bied een complete oplossing aan jouw klanten en maximaliseer jouw inkomsten.

Het is tijd om jouw impact te vergroten en jouw trainees te voorzien van de tools die ze nodig hebben om te schitteren. Plan vandaag nog een Zoom-afspraak met Kevin en ontdek de mogelijkheden

Bekend van:

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!