Boost Jouw Trainingsaanbod: Word Partner en Bied Een Eigen CRM-systeem Aan!

Schuyffel 14 december 2023 0 Comments

Beste verkooptrainers,

Stel je voor dat je niet alleen verkooptrainingen kon aanbieden aan jouw enthousiaste trainees, maar ook een krachtig CRM-systeem waarmee ze hun nieuwe vaardigheden direct in de praktijk kunnen brengen. Klinkt dat niet als de perfecte combinatie? Dat is precies wat ons Partnerprogramma te bieden heeft, en hier is waarom het voor jou als verkooptrainer een gamechanger kan zijn!

Het Perfecte Aanbod voor Jouw Trainees

Een succesvolle verkoopstrategie vereist meer dan alleen goede gespreksvaardigheden. Een effectief CRM-systeem is de sleutel tot het beheren van leads, het opvolgen van taken en het optimaliseren van de salesfunnel. Door ons Partnerprogramma te omarmen, kun je jouw trainees een totaalpakket bieden: verkooptraining en de tools om die training direct in de praktijk te brengen.

Jouw Eigen Merk, Jouw CRM-systeem

Met ons whitelabel CRM-systeem kun je jouw merknaam en logo toevoegen aan de applicatie. Je wordt niet alleen een aanbieder van training, maar ook een leverancier van een op maat gemaakte, gebrande CRM-oplossing. Dit versterkt jouw positie als een one-stop-shop voor bedrijven die hun verkoopprestaties willen verbeteren.

Passieve Inkomsten: Jouw Nieuwe Realiteit

Naast de directe inkomsten uit jouw trainingen, opent het Partnerprogramma de deur naar een continue geldstroom. Door abonnementen op het CRM-systeem aan te bieden, genereer je passieve inkomsten, zelfs als je op dat moment geen nieuwe trainingen verzorgt. Het is een kans om jouw financiële stabiliteit te vergroten en nieuwe zakelijke mogelijkheden te verkennen.

Hoe Begin Je?

  1. Gesprek met Kevin: Plan een gesprek met Kevin, de drijvende kracht achter That’s Marketing. Hij zal je begeleiden door het Partnerprogramma en jouw specifieke behoeften bespreken.
  2. Whitelabel Applicatie: Als partner krijg je toegang tot jouw eigen whitelabel CRM-applicatie, aangepast aan jouw merkidentiteit.
  3. Training en Ondersteuning: Leer de ins en outs van het systeem en ontvang training over effectieve verkoopstrategieën.
  4. Verdien Meer Met Jouw Klanten: Bied niet alleen training, maar een volledige oplossing aan jouw klanten en maximaliseer jouw inkomsten.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de stap om jouw trainingsaanbod te transformeren en een nieuwe bron van inkomsten te ontgrendelen! Plan een Zoom-afspraak met Kevin en ontdek de mogelijkheden.

Bekend van:

AboutKevin Schuyffel
Ik ben Kevin Schuyffel en ik ben eigenaar van That’s Mail bv, een onderneming gespecialiseerd in e-mailmarketing (digitale nieuwsbrieven). Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing! Overtuigd? Probeer ons dan 30 dagen gratis uit!